Instruktører

Mads Zanchetta Bertelsen 1. Dan

Michael Petersen Fogt 5. Kyu

Rasmus Rasmussen 2. Dan

Jeg har trænet karate siden jeg var 11 år gammel, inden da havde jeg prøvet forskellige sportsgrene som fx skydning og fodbold. Men ingen af dem gav mig det jeg ønskede.

Jeg elsker at presse mine grænser til det yderste og det har jeg rig mulighed for igennem karaten. Jeg har altid været meget fascineret af Japan og Japansk kultur og budo, hvilket også var en af grundende til at jeg startede til karate.

Jeg er gradueret 2. Dan i 2016 og sidder i karate klubbens bestyrelse som næstformand.

Signe Svane Kryger 2. Kyu

Som 9-årig tog min mor mig med til karate. Før det havde hun slæbt mig med til jiu-jitsu, taekwondo og judo, men intet af det havde sagt mig noget.

Jeg husker tydeligt min allerførste træning på begynderholdet, hvor jeg prustende kom igennem træningen. I starten havde jeg ikke lyst til at træne, men efterhånden som jeg blev stærkere og fik mere selvtillid, blev jeg fanget af karate.

I dag er jeg instruktør på børne- og voksenholdet, og jeg træner flere gange om ugen. Igennem årene har karate har lært mig om ansvar, disciplin og mod. Et andet vigtigt aspekt er fællesskabet, som jeg vægter ligeså højt. Det er fedt at komme træt til træning og kunne gå derfra glad.

Johnny Wilhelmsen Schmuck 7. Kyu

Jeg har trænet karate over flere gange.

Første gang da jeg var omkring 10 år gammel. Jeg har i mellemtiden prøvet meget andet, bl.a. Teakwondo, men er altid vendt tilbage til karate, som jeg føler er det helt rigtige for mig.

Jeg har altid være vild med kamp og sparring – Det er det der som lille har vagt mig interesse for denne sport.
I dag er min favorittræning er kata og teknisk træning.

Jeg har i dag ansvaret for vores Kidshold  – En træning jeg holder meget af.

Førstehjælp

Alle klubbens instruktører og bestyrelsen har taget førstehjælps bevis, hvilket bliver fornyet hvert andet år.

Kurser

Klubbens instruktører er løbende til kurser og seminarer for at holde sig opdateret.