Instruktører

Grundlægger

Jørgen Fogt 2. Dan

Jeg har trænet karate siden 1973 og været instruktør siden 1978.
Jeg har i 1981 startet og grundlagt Aabenraa Karate Klub, hvor jeg i dag er æresmedlem.
I 2002 startede jeg Gråsten Karate Klub, hvor jeg har trænet og instrueret lige siden.
Efter en ulykke, der har placeret mig i en kørestol, er jeg stadig aktiv i klubben og underviser efter mine faste principper.

Jeg elsker alle aspekter i karate og mener, at hvis man træner karate, så får man alt det man har brug for, hvis man gør det rigtigt.

Motto: Never give up !

Kampinstruktør

Michael Petersen Fogt 4. Kyu

Jeg startede til karate, da jeg var 9 år gammel, hvor jeg trænede i Aabenraa Karate Klub fra 1988 - 1994.

Efterfølgende var jeg med til at starte Gråsten Karate Klub i 2002, som jeg stadig træner i.
Så jeg har nu trænet karate i ca 23 år.

Jeg kan lide alle elementer i karate, men er især tiltrukket af kumite eller kamp, som det hedder på dansk.
Derudover finder jeg stor tilfredsstillelse i, at lære andre den Japanske kunst og se dem vokse med opgaven.
I mine yngre dage, har jeg deltaget i utallige i hele landet stævner med stor success.
I dag er jeg naturligvis stolt over alt det jeg har vundet, ikke kun pokaler, men også den familie og det fællesskab karaten har givet mig.

Ud over at være instruktør, sidder jeg også i klubbens bestyrelse.

Cheftræner

Rasmus Rasmussen 2. Dan

Jeg har trænet karate siden jeg var 11 år gammel, inden da havde jeg prøvet forskellige sportsgrene som fx skydning og fodbold. Men ingen af dem gav mig det jeg ønskede.

Jeg elsker at presse mine grænser til det yderste og det har jeg rig mulighed for igennem karaten. Jeg har altid været meget fascineret af Japan og Japansk kultur og budo, hvilket også var en af grundende til at jeg startede til karate.

Jeg er gradueret 2. Dan i 2016 og sidder i karate klubbens bestyrelse som næstformand.

Johnny Wilhelmsen Schmuck 5. Kyu

Jeg har trænet karate over flere gange.

Første gang da jeg var omkring 10 år gammel. Jeg har i mellemtiden prøvet meget andet, bl.a. Teakwondo, men er altid vendt tilbage til karate, som jeg føler er det helt rigtige for mig.
Disciplinen og den Japanske kultur har altid fascineret mig.

Jeg har altid være vild med kamp og sparring – Det er det der som ung har vagt mig interesse for denne sport.
I dag er min favorittræning kata og teknisk træning.

Jeg har i dag ansvaret for vores Kids og begyndere  – En træning jeg holder meget af.

Førstehjælp

Alle klubbens instruktører og bestyrelsen har taget førstehjælps bevis, hvilket bliver fornyet hvert andet år.

Kurser

Klubbens instruktører er løbende til kurser og seminarer for at holde sig opdateret.